ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Η επιβεβαίωση κράτησης θα αποσταλεί στο e-mail σας. Παρακαλούμε ελέγξτε εκ νέου τα στοιχεία που συμπληρώσατε και εφόσον είναι όλα ορθά επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Επιλέγοντας πρόσθετα πακέτα ασφάλισης, περιορίζετε την προσωπική σας ευθύνη σε περίπτωση πρόκλησης ζημιών στο όχημα. Μπορείτε είτε να περιορίσετε είτε να μηδενίσετε το ποσό ευθύνης σας. Το ποσό ευθύνης εξαρτάται από την κατηγορία του οχήματος, το επιλεγμένο πακέτο και το χρονικό διάστημα για το οποίο ενοικιάζετε το όχημα. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τις τιμές των πρόσθετων καλύψεων κατά τη διαδικασία κράτησης.

  • Η SCDW (Super Collision Damage Waiver) είναι πρόσθετη ασφάλεια που απαλλάσσει πλήρως τον πελάτη από την ευθύνη συμμετοχής στις ζημιές που προκαλούνται στο αμάξωμα του οχήματος.
  • Η CDW+ (Collision Damage Waiver Plus) είναι πρόσθετη κάλυψη η οποία περιορίζει το ποσό ευθύνης του πελάτη σε περίπτωση ζημιάς στο αμάξωμα του οχήματος.

Μπορείτε να αλλάξετε τα σημεία παραλαβής και παράδοσης, καθώς και το μοντέλο του οχήματος, έως και 48 ώρες πριν από την παραλαβή. Αλλαγές στην ώρα παραλαβής μπορούν να πραγματοποιούνται έως και 12 ώρες πριν από την παραλαβή ενώ αν επιθυμείτε υπηρεσία παράδοσης μπορείτε να το ζητήσετε έως και 48 ώρες πριν από την παραλαβή.

Αν έχετε ειδοποιήσει την εξυπηρέτηση πελατών ότι θα καθυστερήσετε, το όχημα θα παραμείνει διαθέσιμο έως ότου φτάσετε. Σε διαφορετική περίπτωση, ισχύουν οι ακόλουθοι όροι κράτησης:

Από 16 Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου και από 1η Ιανουαρίου έως 14 Ιουνίου - 6 ΩΡΕΣ

Από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου - 1 ΩΡΑ

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας χωρίς χρέωση μέσω του λογαριασμού χρήστη ή μέσω της φόρμας κράτησης έως και 24 ώρες πριν από την παραλαβή του οχήματος.

Αν ο πελάτης δεν προσέλθει ή δεν παραλάβει το όχημα χωρίς έγκυρο λόγο, ή χωρίς να έχει ακυρώσει την κράτηση, διατηρούμε το δικαίωμα να επιβάλουμε χρέωση ακύρωσης, το ποσό της οποίας θα χρεωθεί στην πιστωτική κάρτα του πελάτη.

Παρόλο που δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό χρήστη για να κάνετε κράτηση, αν δημιουργήσετε λογαριασμό θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα τιμολόγιά σας, να απολαμβάνετε ειδικά προνόμια, καθώς και να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις διαθέσιμες προσφορές.

Έχετε πάντα την επιλογή να χρησιμοποιήσετε άλλη πιστωτική κάρτα για την παραλαβή του οχήματος. Αν, ωστόσο, δεν διαθέτετε άλλη πιστωτική κάρτα δεν μπορείτε να παραλάβετε το επιλεγμένο όχημα.

Κατά την παραλαβή του οχήματος πρέπει να προσκομίσετε έγκυρη πιστωτική κάρτα, ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης εν ισχύ. Ακόμη, τα διπλώματα οδήγησης που δεν είναι στο λατινικό αλφάβητο, π.χ. κινεζική, ιαπωνική γραφή ή κυριλλικό αλφάβητο, πρέπει να συνοδεύονται από διεθνή άδεια οδήγησης.

Δυστυχώς, μόνο ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας μπορεί να υπογράψει τη σύμβαση εξ ονόματός του και να παραλάβει το όχημα.

Στην περίπτωση αυτή απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών.

Ο πελάτης που θα παραλάβει τελικά το όχημα πρέπει να έχει μαζί του τα προσωπικά του έγγραφα (ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης) καθώς και έγκυρη πιστωτική κάρτα.

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »