Welcome to Karpathos!

Welcome to Karpathos!

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

Η Κάρπαθος είναι αναμφισβήτητα το νησί των ψηλών βουνών και των εκπληκτικών τοπίων, με μικρά πολύχρωμα ψαροχώρια και πεντακάθαρη γαλάζια θάλασσα.   

Ως ένα από τα Δωδεκάνησα, η Κάρπαθος είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός.Οι Καρπάθιοι  ξέρουν να  υποδέχονται τους  επισκέπτες και να απολαμβάνουν την ομορφιά του νησιού τους, ενώ η μακρόχρονη παράδοση, η εγκαρδιότητα και η φιλοξενία του ντόπιου πληθυσμού εκπλήσσει πάντα ευχάριστα τους πάντες. Το χωριό Όλυμπος είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον γιατί οι κάτοικοί του μιλούν ακόμη την παλιά διάλεκτο και ακολουθούν τις αρχαίες ελληνικές παραδόσεις, καθιστώντας το ένα αληθινό ζωντανό μουσείο. Τα Πηγάδια, γνωστά και ως Κάρπαθος, είναι η πρωτεύουσα και το κύριο λιμάνι του νησιού ,και φιλοξενεί μια σειρά από τουριστικά αξιοθέατα.

Ο λόφος του Βουνού, με την Ακρόπολη στην κορυφή του,δεσπόζει πάνω από την πόλη και από την άλλη πλευρά, μπορείτε να θαυμάσετε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική από την Ενετοκρατία του νησιού. Το Σπήλαιο του Ποσειδώνα βρίσκεται κοντά στην πόλη Μύλοι, ένα μικρό χωριό στην  ακτή. Ο πλούσιος πολιτισμός και η ιστορία αυτού του νησιού, καθώς και η εκπληκτική φυσική ομορφιά του, δεν θα σας απογοητεύσουν.

Στην Κάρπαθο σας περιμένουν αξέχαστες διακοπές και περιπέτειες!

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »