Welcome to Zakynthos

Welcome to Zakynthos

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣTΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Έχεις φτάσει σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και το μόνο που δεν πρέπει να σε απασχολεί, είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ζάκυνθο, γιατί η Carwiz έχει φροντίσει να κάνει πανεύκολη όλη τη διαδικασία.

Η Carwiz διαθέτει στο νησί παραπάνω από ένα σταθμό εξυπηρέτησης και μπορείς να διαλέξεις, από πού θα παραλάβεις και πού θα παραδώσεις το όχημά σου. Επίλεξε την ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, ώστε να το παραλάβεις μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο. Φορτώνεις τις αποσκευές σου στο αυτοκίνητο και οι διακοπές σου ξεκινούν.

Η Ζάκυνθος ή το «Τζάντε» ή το Φιόρο του Λεβάντε (Άνθος της Ανατολής) κατά τους Βενετσιάνους, είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων. Αν ταξιδέψεις με πλοίο, έχεις τη δυνατότητα για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο λιμάνι της Ζακύνθου. Μην χάσεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις όλες τις ομορφιές του νησιού, έχοντας το δικό σου μεταφορικό μέσο.

Στην Ζάκυνθο η ενοικίαση αυτοκινήτου πραγματοποιείται ακριβώς με την ίδια ευκολία όπως η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα. Το τμήμα εξυπηρέτησης της Carwiz είναι στο πλευρό σου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και για όποιο θέμα προκύψει.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Ζάκυνθο αλλά και σε πολλές μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας είναι πλέον υπόθεση λίγων λεπτών. Για ακόμη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού, γίνονται ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Τσιλιβί Resort στη Ζάκυνθο.

Εάν ενδιαφέρεσαι να εξερευνήσεις και την Κέρκυρα, η Carwiz μπορεί να σε εξυπηρετήσει σε τρία σημεία του νησιού. Εκτός από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και το λιμάνι, μπορείς να προχωρήσεις σε κράτηση και στο Μπαρμπάτι.

Κάνε σήμερα την κράτησή σου για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ζάκυνθο με τιμές που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Ξεκίνα τις βόλτες σου με την αξιοπιστία και την ευελιξία που προσφέρει η Carwiz.

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »