Welcome to Zakynthos

Welcome to Zakynthos

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣTΟ ΛΙΜΑΝΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Η Ζάκυνθος είναι ένα όμορφο ελληνικό νησί στο Ιόνιο Πέλαγος. Το ψευδώνυμο του νησιού είναι "φιόρο του Λεβάντε", που του απονέμεται από τους Ενετούς.

Πρωτεύουσα του νησιού είναι η πόλη της Ζακύνθου, η οποία είναι επίσης το κύριο λιμάνι. Πλούσια ιστορία και όμορφα αξιοθέατα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Ταξιδέψτε στο νοτιότερο σημείο και παρακολουθήστε το πιο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα και βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά. Κατά την άφιξή σας στο λιμάνι, πάρτε το αυτοκίνητο και οδηγήστε απευθείας στο λόφο του Μπόχαλι για να πιείτε τον καφέ σας με την μαγευτική θέα της πόλης της Ζακύνθου.

Όταν σχεδιάζετε την άφιξή σας και χρειάζεστε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να περιηγηθείτε στη Ζάκυνθο και τις γύρω περιοχές, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας. Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας εύκολα και γρήγορα στο διαδίκτυο και θα φροντίσουμε ότι το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει θα σας περιμένει στο γραφείο μας στη Ζάκυνθο.

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »