ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣTΟ ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αν ταξιδεύεις με πλοίο και χρειάζεσαι όχημα, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο λιμάνι του Ηρακλείου πραγματοποιούνται πανεύκολα από το site της Carwiz. Παράλαβε κατά την άφιξή σου, ένα από τα πολλά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που διαθέτουμε και ξεκίνα να εξερευνείς όλες τις ομορφιές του νησιού. Αν όμως, φτάνεις στην πόλη με αεροπλάνο, ανακάλυψε την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Η Carwiz διαθέτει, εκτός από την επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο πολλούς σταθμούς εξυπηρέτησης σε όλη την Κρήτη, από όπου μπορείς να παραδώσεις το όχημά σου, κατόπιν συνεννόησης ή να το παραλάβεις από εκεί, σε περίπτωση που σε βολεύει καλύτερα. Αν, για παράδειγμα, θέλεις κάποιο από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Ρέθυμνο, μπορείς να προχωρήσεις εύκολα και γρήγορα με την κράτησή σου από το site μας, όπως ακριβώς και με την ενοικίαση οχημάτων στο λιμάνι Ηρακλείου ή με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Χανιά. Στη συγκεκριμένη τοποθεσία διαθέτουμε και δεύτερο γραφείο παραλαβής - παράδοσης που εξυπηρετεί την Σούδα.

Ακόμα όμως, κι αν δεν είναι μέσα στα πλάνα σου ενοικίαση οχήματος στην Κρήτη, η Carwiz προσφέρει μια πληθώρα «pick-up points» στην Ελλάδα, όπως ο σταθμός ενοικίασης αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που σκοπεύεις να μεταβείς στην πρωτεύουσα και θέλεις ασφάλεια και αξιοπιστία στις μετακινήσεις σου, επίλεξε την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα μέσω του site μας.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης βρίσκεται δίπλα σου είτε για την ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι Ηρακλείου ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος, για οτιδήποτε κι αν σου συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το πέρας της ενοικίασης. Πραγματοποίησε σήμερα την κράτησή σου!

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »