Καλως ήρθατε στη Ρόδου!

Καλως ήρθατε στη Ρόδου!

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ρόδου

Αν ψάχνετε ένα μείγμα πλούσιας ιστορίας, ενδιαφέρουσας αρχιτεκτονικής, πανέμορφων παραλιών, διασκέδασης και ασφαλών μετακινήσεων με την Carwiz, ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε τη Ρόδο!

H παλιά πόλη της Ρόδου, η μεγαλύτερη μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης, θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς και είναι γεμάτη από στενά σοκάκια, κλασική αρχιτεκτονική και μεσαιωνικές εκκλησίες.

Αυτό το ελληνικό νησί έχει περίπου 340 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο, έτσι είναι οπωσδήποτε ένας από τους ελκυστικότερους προορισμούς στο δίκτυο της Carwiz!

Kαθώς επισκέφτεστε τα αξιοθέατα πρέπει να δείτε το αρχαιολογικό μουσείο και να γνωρίσετε την τοπική κουλτούρα που προέρχεται από την αρχαία Ρωμαϊκή και Ελληνιστική περίοδο. Η αρχαία πόλη της Λίνδου βρίσκεται μόλις 50 χλμ από το γραφείο μας της Carwiz, οπότε διαθέστε μία ημέρα να  εξερευνήσετε αυτή και το αρχαίο της κάστρο, ένα από τα πίο επισκέψιμα αρχαιολογικά μνημεία της Ελλάδας.

Αν επιθυμείτε ξεκούραση και ηρεμία, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τις Επτά Πηγές, μόλις 30 χλμ από το γραφείο μας. Η λίμνη αυτή έχει 7 πηγές, πανέμορφη άγρια πανίδα και χλωρίδα, γεμάτη από πεύκα και φοίνικες και ένα εστιατόρια με πανοραμική θέα στα βουνά.

Για αυτούς που ψάχνουν όμορφες ελληνικές παραλίες, προτείνουμε να επισκεφτούν το Λαδικό, μια μικρή αμμουδερή παραλία με γαλαζοπράσινα νερά. Το μοναδικό τοπίο θα σας αφήσει άναυδους, όπως και η Αγάθη, μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας. Περάστε τις διακοπές σας χωρίς συνωστισμό και στρες! Κάντε κράτηση για καινούργια και ασφαλή οχήματα Carwiz και ξεκινήστε να δημιουργείτε τις ωραιότερες αναμνήσεις από αυτό το νησί, γεμάτο από ιστορία, κληρονομιά και σπουδαία νυχτερινή ζωή.

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »