Welcome to Zakynthos

Welcome to Zakynthos

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΛΙΒΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Η Ζάκυνθος προσφέρει ένα ολοκληρωμένο τουριστικό πακέτο σε οικογένειες, παρέες αλλά και μοναχικούς ταξιδιώτες. Μία πολύ καλή επιλογή για διαμονή είναι η περιοχή Τσιλιβί, στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Τσιλιβί Resort της Ζακύνθου λύνουν τα χέρια στους τουρίστες, που και απολαμβάνουν την ομορφιά της περιοχής αλλά σε λίγη ώρα βρίσκονται και στις υπόλοιπες attraction του νησιού. Τα τελευταία χρόνια, έχουν κατασκευαστεί μοντέρνα ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης και έχουν μετατρέψει την περιοχή σε πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών.

Θα χρειαστείς σίγουρα ένα αξιόπιστο μεταφορικό μέσο σε ένα τόσο μεγάλο νησί και με πολλά σημεία ενδιαφέροντος. Βρες ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Τσιλιβί της Ζακύνθου για να «οργώσεις» το νησί και να δημιουργήσεις μοναδικές αναμνήσεις. Μπορείς να επιλέξεις από ένα μικρό και ευέλικτο όχημα, μέχρι ένα mini – van για να μετακινείται εύκολα η παρέα από παραλία σε παραλία και από πάρτι σε πάρτι.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται ο κοσμοπολίτικος Λαγανάς αλλά και η πόλη της Ζακύνθου. Η Carwiz έχει φροντίσει ώστε η ενοικίαση αυτοκινήτου στο Τσιλιβί Resort, να γίνει πολύ εύκολα και γρήγορα.

Το τμήμα εξυπηρέτησης της Carwiz θα βρίσκεται δίπλα σου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και να σε βοηθήσει, με ότι και αν χρειαστεί.

Κάνε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Τσιλιβί σε φανταστικές τιμές, ώστε να εξερευνήσεις με ασφάλεια το πανέμορφο νησί του Ιονίου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου, η Carwiz σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, ώστε να έχεις διαθέσιμο όχημα, μόλις φτάσεις με το αεροπλάνο. Η ίδια ευκολία υπάρχει και για σένα, που φτάνεις με το πλοίο και επιθυμείς να ολοκληρώσεις με άνεση ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο λιμάνι της Ζακύνθου.

Τα Επτάνησα είναι ένας ιδανικός προορισμός για να κάνεις island hopping, δηλαδή να «πηδάς» από το ένα νησί στο άλλο κατά τη διάρκεια των διακοπών σου. Η Carwiz σε καλύπτει και σε αυτά τα σχέδια σου, καθώς σου προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτου στην Κέρκυρα αλλά και σε όλα τα μεγάλα νησιά και τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Έτσι, μπορείς να πραγματοποιήσεις ενοικίαση αυτοκινήτου από την Αθήνα ή το λιμάνι του Πειραιά και να γυρίσεις τα νησιά, με την ευκολία ενός δικού σου μεταφορικού μέσου, που έχει περάσει από όλους τους ελέγχους και σου προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια.

Η Carwiz θα κάνει κάθε ταξίδι σου ακόμη καλύτερο. Κάνε κράτηση τώρα!

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »