ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Μπορείτε να ζητήσετε παράταση της περιόδου ενοικίασης είτε με γραπτό αίτημα είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία μας, 48 ώρες πριν από τη λήξη της περιόδου ενοικίασης. Η τιμή ενοικίασης για την περίοδο παράτασης θα υπολογιστεί με βάση τον τρέχοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας μας.

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του γραφείου παράδοσης, στην περίπτωση αυτή, ωστόσο, ισχύει πρόσθετη χρέωση.

Ενημερώστε μας σχετικά ώστε να ενεργοποιήσουμε τις πρόσθετες υπηρεσίες που απαιτούνται. Η πληρωμή των πρόσθετων υπηρεσιών θα γίνει κατά την παράδοση του οχήματος.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πρόσθετο εξοπλισμό όπως Wi-Fi, GPS (δορυφορικό), παιδικό κάθισμα/κάθισμα τύπου booster, χειμερινά ελαστικά, αλυσίδες χιονιού.

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο γραφείο CARWIZ και, αν ο εξοπλισμός είναι διαθέσιμος, μπορείτε να τον ενοικιάσετε. Οι χρεώσεις εξαρτώνται από την περίοδο ενοικίασης.

Αν αποφασίσετε να προσθέσετε επιπλέον οδηγό στο συμβόλαιό σας, μπορείτε να μεταβείτε στο πλησιέστερο γραφείο CARWIZ προσκομίζοντας έγκυρο δίπλωμα οδήγησης του οδηγού που θέλετε να προσθέσετε. Η χρέωση επιπλέον οδηγού ισχύει από την ημέρα που δηλώσατε τον επιπλέον οδηγό.

Μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα πριν από την ημερομηνία παράδοσης που ορίζεται στο συμβόλαιο. Στην περίπτωση αυτή, θα καταβάλετε το ποσό που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα για το οποίο χρησιμοποιήσατε το όχημα. Ωστόσο, λόγω διαφορετικών υπολογισμών, ενδέχεται να υπάρχει διαφορά μεταξύ της τρέχουσας τιμής και της τιμής που ίσχυε τη στιγμή της κράτησης.

Αν η κράτηση και πληρωμή της ενοικίασης έγινε μέσω πρακτορείου ενοικίασης, επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους σχετικά με τη μείωση στο ποσό πληρωμής.

Αν έχετε ήδη ενοικιάσει όχημα της CARWIZ και αποφασίσατε να προσθέσετε επιπλέον ασφάλεια, επισκεφθείτε το πλησιέστερο γραφείο CARWIZ για να αλλάξετε τους όρους ενοικίασης και να διενεργηθεί τεχνικός έλεγχος.

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »