ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ναι, έχετε αυτή την επιλογή, ωστόσο η συγκεκριμένη υπηρεσία πρέπει να συμφωνηθεί 48 ώρες πριν από την παραλαβή του οχήματος και χρεώνεται με βάση τον τιμοκατάλογο πρόσθετων υπηρεσιών.

Ποιες πιστωτικές κάρτες είναι αποδεκτές;

Η αποδέσμευση του ποσού που κρατήθηκε ως εγγύηση μπορεί να διαρκέσει από 15 ημέρες έως 4 εβδομάδες και εξαρτάται από την πιστωτική κάρτα και την τράπεζά σας. Η CARWIZ rent a car δεν έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας και δεν μπορεί να κάνει χρήση του υπολοίπου σας χωρίς την έγκρισή σας.

Έγκριση ή εγγύηση είναι η προσωρινή δέσμευση ενός ποσού στην πιστωτική σας κάρτα προκειμένου να διασφαλιστεί η εξόφληση της υπηρεσίας ενοικίασης και πιθανών πρόσθετων εξόδων. Το ύψος του ποσού που δεσμεύεται εξαρτάται από την κατηγορία οχήματος, το διάστημα της ενοικίασης και τα πακέτα ασφάλισης.

 • Απώλεια ή κλοπή αποσκευών και/ή προσωπικών αντικειμένων από το όχημα
 • Πρόστιμα για παράνομη στάθμευση και τροχαίες παραβάσεις και συναφή πρόστιμα
 • Κόστος χρήσης εσφαλμένου είδος καυσίμου
 • Κόστος απώλειας, κλοπής ή φθοράς κλειδιών αυτοκινήτου
 • Κόστος απώλειας, κλοπής ή φθοράς εγγράφων αυτοκινήτου
 • Κόστος λόγω αμέλειας - άδεια μπαταρία
 • Κόστος ζημιάς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου
 • Κόστος απώλειας εξοπλισμού (ρεζέρβα, σετ επισκευής τροχών, σχάρες, ντοσιέ εγγράφων, εγχειρίδιο οδηγού)
 • Κόστος φθοράς πρόσθετου εξοπλισμού
 • Κόστος λόγω κακής χρήσης του οχήματος
 • Κόστος λόγω μη συμμόρφωσης με τις οδηγίες για τη συντήρηση του αυτοκινήτου που περιγράφονται στο βιβλίο συντήρησης
 • Κόστος ζημιάς που προκαλείται στο όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ ή απαγορευμένων ουσιών
 • Κόστος μεταφοράς οχήματος από μη προσβάσιμες περιοχές (π.χ. απεγκλωβισμός από λασπώδες έδαφος λόγω οδήγησης εκτός του συμβατικού οδικού δικτύου)
 • Κόστος λόγω οδήγησης σε χωματόδρομο
 • Κόστος λόγω συμμετοχής του οχήματος σε αγώνες ταχύτητας ή σε αθλητικές δραστηριότητες
 • Κόστος λόγω μεταφοράς υπέρβαρων φορτίων ή άνω του επιτρεπόμενου αριθμού επιβατών
 • Κόστος ζημιάς που προκαλείται από άτομο που δεν αναγράφεται στο συμβόλαιο ως κύριος ή επιπλέον οδηγός
 • Κόστος που προκαλείται σε περίπτωση που ο κύριος ή επιπλέον οδηγός που αναγράφεται στο μισθωτήριο συμβόλαιο δεν διαθέτει έγκυρο δίπλωμα οδήγησης ή απαγορεύεται να οδηγεί μηχανοκίνητα οχήματα

Άλλα: ζημιά στους υαλοκαθαριστήρες ή στις κλειδαριές, απώλεια ή κλοπή εξωτερικών τμημάτων του οχήματος χωρίς έκθεση αυτοψίας από την τροχαία, κόστος ζημιάς που προκαλείται από τη χρήση σχάρας οροφής ή αποσκευών στη σχάρα, ζημιά που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό των αποσκευών και/ή εναπόθεση φορτίων ή αποσκευών στην οροφή, στο καπό κ.λπ. καθώς και κόστος ζημιάς που προκαλείται από την αγνόηση των οπτικών και ηχητικών προειδοποιήσεων του οχήματος.

Δεν είστε υποχρεωμένος να αγοράσετε μικτή ασφάλεια ή άλλο πακέτο κάλυψης, ωστόσο σε περίπτωση που προκληθούν ζημιές στο όχημα, θα επιβαρυνθείτε με το ποσό επισκευής σύμφωνα με τις ζημιές που καθορίζονται στο έγγραφο «Πίνακας Ζημιών».

Αν, ωστόσο, είστε ασφαλισμένοι σε άλλη εταιρεία, είτε μέσω της πιστωτικής σας είτε μέσω του πρακτορείου που έκανε την κράτηση του οχήματος για εσάς, ισχύει το ποσό ευθύνης που αντιστοιχεί στην κατηγορία του οχήματος που επιλέξατε, εφόσον δεν πρόκειται για απευθείας ασφάλεια. Στην παράδοση του οχήματος θα σας παρέχουμε αντίτυπα των εγγράφων του εκάστοτε συμβάντος (έκθεση αλκοτέστ, ευρωπαϊκό έντυπο δήλωσης ατυχήματος και έκθεση της τροχαίας, εφόσον την έχουμε τη δεδομένη στιγμή).

Επιλέγοντας πρόσθετη ασφάλεια, μπορείτε να περιορίσετε την προσωπική σας ευθύνη σε περίπτωση πρόκλησης ζημιών στο όχημα. Μπορείτε είτε να περιορίσετε είτε να μηδενίσετε το ποσό ευθύνης σας. Το ποσό ευθύνης εξαρτάται από την κατηγορία του οχήματος, το επιλεγμένο πακέτο και το χρονικό διάστημα για το οποίο ενοικιάζετε το όχημα. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τις τιμές των πρόσθετων καλύψεων κατά τη διαδικασία κράτησης.

 • Η SCDW (Super Collision Damage Waiver) είναι πρόσθετη ασφάλεια που απαλλάσσει πλήρως τον πελάτη από την ευθύνη συμμετοχής στις ζημιές που προκαλούνται στο αμάξωμα του οχήματος.
 • Η CDW+ (Collision Damage Waiver Plus) είναι πρόσθετη κάλυψη η οποία περιορίζει το ποσό ευθύνης του πελάτη σε περίπτωση ζημιάς στο αμάξωμα του οχήματος.

Ναι, σας παραδίδουμε το όχημα με γεμάτο ντεπόζιτο καυσίμου και πρέπει να το επιστρέψετε επίσης με γεμάτο ντεπόζιτο. Αν το όχημα επιστραφεί με μικρότερη ποσότητα καυσίμου, ο πελάτης επιβαρύνεται με τη διαφορά βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου καυσίμων, συν την ειδική χρέωση εξυπηρέτησης καυσίμου.

Αν κατά την παραλαβή το ντεπόζιτο δεν είναι γεμάτο, θα χρεωθεί μόνο το κόστος που αντιστοιχεί στη διαφορά μεταξύ της ποσότητας καυσίμου κατά την παραλαβή και της ποσότητας καυσίμου κατά την παράδοση, δεν θα ισχύσει πρόσθετη χρέωση εξυπηρέτησης καυσίμου. Ελέγχετε πάντα τη στάθμη του καυσίμου κατά την παραλαβή του οχήματος.

Φυσικά, το όχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιπλέον οδηγό, εφόσον ο τελευταίος είναι ενήλικας και διαθέτει έγκυρο δίπλωμα οδήγησης. Έχετε υπόψη σας ότι ισχύει πρόσθετη χρέωση για κάθε επιπλέον οδηγό, με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο.

Όλοι οι πελάτες μας μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα με το όχημα που ενοικιάζουν. Ωστόσο, σε περίπτωση μεταφοράς του οχήματος με πλοίο ισχύει ειδική χρέωση.

Η κανονική προσφορά μας δεν επιβάλλει περιορισμούς στα χιλιόμετρα. Σε περίπτωση ειδικών προσφορών, το όριο στα χιλιόμετρα αναφέρεται πάντα με σαφήνεια.

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »