ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣTΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Η Κέρκυρα είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Για αυτό τον λόγο η Carwiz, φρόντισε ώστε να σου λύσει τα χέρια με τρεις σταθμούς εξυπηρέτησης στο νησί. Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα είναι απαραίτητη, γιατί έχεις πολλά αξιοθέατα και παραλίες, που αξίζει να επισκεφθείς και οι αποστάσεις είναι μεγάλες.

Είσαι μόλις μιάμιση ώρα μακριά από την Ηγουμενίτσα με το πλοίο, και φτάνοντας μπορείς να επιβιβαστείς κατευθείαν σε ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο λιμάνι της Κέρκυρας. Πλοηγήσου στο site μας για να βρεις το όχημα, που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του ταξιδιού σου. Αν φτάσεις στο νησί για επαγγελματικούς λόγους θα βρεις το κατάλληλο όχημα, αφού κάνεις ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο. Μπορείς να επιλέξεις από τη μεγάλη γκάμα οχημάτων της Carwiz, αλλά και το σημείο που θα παραλάβεις και θα παραδώσεις το όχημά σου. Μία πολύ καλή επιλογή είναι οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Μπαρμπάτι, το οποίο είναι πανέμορφο αλλά απέχει από την πόλη περίπου 20 χιλιόμετρα. Βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού και έχει εύκολη πρόσβαση για όλες τις διάσημες παραλίες.

Στην περίπτωση που επιθυμείς να ταξιδέψεις αεροπορικώς, κάνε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Κέρκυρας. Ότι και αν χρειαστείς, θα έχεις δίπλα σου το τεχνικό τμήμα της Carwiz για οποιαδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει. Μάθε περισσότερα για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα και τις διαθέσιμες τιμές, τηλεφωνικά ή μέσω της πλατφόρμας της Carwiz.

Στην Κέρκυρα η ενοικίαση αυτοκινήτου θα σου λύσει τα χέρια, ώστε να μη διστάσεις στιγμή να επισκεφτείς τα διάσημα αξιοθέατα του νησιού.

Όποια και αν είναι η αφετηρία σου, μπορείς να εμπιστευτείς την Carwiz για την επιλογή ενός αξιόπιστου μεταφορικού μέσου. Ανακάλυψε μια ευρεία γκάμα οχημάτων και προχώρησε σε ενοικίαση από τη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα.

Ακόμη, μπορείς να κάνεις κράτηση για ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Carwiz στον Πειραιά και να διαλέξεις τον σταθμό που σε διευκολύνει για να το παραδώσεις. Αν έχεις κάνει κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα και αλλάξεις γνώμη για το όχημα ή τον τόπο παραλαβής/παράδοσης, μπορούμε να βρούμε μαζί την πιο βολική λύση.

Επίλεξε ένα ασφαλές και ξένοιαστο ταξίδι, με ένα από τα οχήματα της Carwiz, που θα βρεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας.

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »