ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Κατά την κράτηση, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τον αριθμό ή άλλα στοιχεία του διπλώματος οδήγησης, όμως για την παραλαβή του οχήματος που επιλέξατε πρέπει να έχετε μαζί σας ένα δίπλωμα οδήγησης εν ισχύ. Πολίτες χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να προσκομίσουν διεθνή άδεια οδήγησης μαζί με ισχύουσα εθνική άδεια οδήγησης. Για να ενημερωθείτε εάν η χώρα σας συμπεριλαμβάνεται στην συνθήκη της Βιέννης που επιτρέπει την οδήγηση στην Ελλάδα με εθνικό δίπλωμα οδήγησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων μας.

Αν έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας μπορείτε και να ενοικιάσετε και να οδηγήσετε τα οχήματά μας. Ωστόσο έχετε υπόψη ότι τα άτομα κάτω των 23 υπόκεινται σε πρόσθετη χρέωση που ισχύει για όλους τους νεαρούς οδηγούς που δηλώνονται στο συμβόλαιο.

Κατά την παραλαβή του οχήματος πρέπει να προσκομίσετε δίπλωμα οδήγησης εν ισχύ. Τα διπλώματα οδήγησης που δεν είναι στο λατινικό αλφάβητο, π.χ. κινεζική, ιαπωνική γραφή ή κυριλλικό αλφάβητο, πρέπει να συνοδεύονται από διεθνή άδεια οδήγησης.

Ναι, μπορείτε, ωστόσο έχετε υπόψη ότι το άτομο που υπογράφει το συμβόλαιο πρέπει να είναι κάτοχος έγκυρης πιστωτικής κάρτας.

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες: Visa, MasterCard.

Σημείωση: δεν δεχόμαστε ταξιδιωτικές κάρτες, προπληρωμένες κάρτες ή κάρτες electron (Visa Electron, Maestro)

Όχι. Κατά τη διάρκεια της κράτησης επιβεβαιώνουμε μόνο την εγκυρότητα της.

Παρόλο που προσπαθούμε να σεβαστούμε την επιθυμία κάθε πελάτη, δυστυχώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, μόνο την επιλεγμένη κατηγορία αυτοκινήτου.

Παρακαλούμε συμβουλευθείτε σχετικά την ενότητα «Οχήματα».

Ναι, έχετε αυτή την επιλογή, ωστόσο η συγκεκριμένη υπηρεσία πρέπει να συμφωνηθεί 48 ώρες πριν από την παραλαβή του οχήματος και χρεώνεται με βάση τον τιμοκατάλογο πρόσθετων υπηρεσιών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή με την εξυπηρέτηση πελατών ή με ένα από τα γραφεία μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στην Ενότητα «Επικοινωνία»

Το ποσό ευθύνης είναι το μέγιστο χρηματικό ποσό που μπορεί να πληρώσει ο πελάτης σε περίπτωση ατυχήματος. Το ύψος του ποσού εξαρτάται από την κατηγορία του οχήματος και μπορεί να ελεγχθεί κατά τη διαδικασία κράτησης.

Το ποσό ευθύνης είναι το μέγιστο χρηματικό ποσό που μπορεί να πληρώσει ο πελάτης σε περίπτωση ατυχήματος. Το ύψος του ποσού εξαρτάται από την κατηγορία του οχήματος και μπορεί να ελεγχθεί κατά τη διαδικασία κράτησης.

Η SCDW (Super Collision Damage Waiver) είναι πρόσθετη ασφάλεια που απαλλάσσει πλήρως τον πελάτη από την ευθύνη συμμετοχής στις ζημιές που προκαλούνται στο αμάξωμα του οχήματος.

Η CDW+(Collision Damage Waiver Plus) είναι μία επιπρόσθετη ασφάλεια η οποία μειώνει μέρος της απαλλαγής για ζημιές στο όχημα.

Μπορείτε να μειώσετε το ποσό ευθύνης επιλέγοντας ένα πρόσθετο πακέτο ασφάλισης, βάσει του οποίου το ποσό ευθύνης περιορίζεται ή μηδενίζεται.

Ναι, σε περίπτωση που θέλετε να γνωρίζετε ακριβώς το ποσό της ενοικίασης. Μπορείτε, ωστόσο, να επιλέξετε πρόσθετα πακέτα και υπηρεσίες κατά την παραλαβή του οχήματος.

Συνιστούμε να επιλέξετε τον πρόσθετο εξοπλισμό κατά τη διαδικασία κράτησης του οχήματος ώστε να εξασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού κατά την παραλαβή του οχήματος. Ωστόσο, έχετε πάντα την επιλογή να ζητήσετε πρόσθετο εξοπλισμό και στα γραφεία μας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Ο πρόσθετος εξοπλισμός μας περιλαμβάνει WiFi, πλοηγό GPS (δορυφορικό), παιδικό κάθισμα/κάθισμα τύπου booster, αλυσίδες χιονιού κ.λπ.

Οχι , δεν μπορειτε να οδηγήσετε το όχημα εκτός των Ελληνικών συνόρων.

Όλοι οι πελάτες μας μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα με το όχημα που ενοικιάζουν. Ωστόσο, σε περίπτωση μεταφοράς του οχήματος με πλοίο ισχύει ειδική χρέωση.

Η κανονική προσφορά μας δεν επιβάλλει περιορισμούς στα χιλιόμετρα. Σε περίπτωση ειδικών προσφορών, το όριο στα χιλιόμετρα αναφέρεται πάντα με σαφήνεια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα οχήματά μας για όσες ώρες τα χρειάζεστε, ωστόσο ισχύει ελάχιστη 24ωρη χρέωση σε κάθε περίπτωση. Ο χρόνος παραλαβής και παράδοσης επιλέγονται πάντα κατά τη διαδικασία κράτησης.

Η μέγιστη περίοδος ενοικίασης είναι 30 ημέρες. Σε περίπτωση, ωστόσο, που χρειάζεστε το όχημα για μεγαλύτερο διάστημα από το ως άνω αναφερόμενο, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Ναι, η CARWIZ σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε ένα όχημα σε ένα γραφείο και να το επιστρέψετε σε κάποιο άλλο. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα γραφεία και να επιλέξετε την τοποθεσία παραλαβής και παράδοσης κατά τη διαδικασία κράτησης. Το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας (one-way) θα υπολογιστεί και προστεθεί στο κόστος ενοικίασης κατά την κράτηση.

Κατά τη διαδικασία κράτησης πρέπει να δηλώσετε την ακριβή ώρα παραλαβής του οχήματος. Μπορείτε ωστόσο να αλλάξετε την ώρα παραλαβής έως και 12 ώρες πριν από την παραλαβή του οχήματος.

Σημείωση: σε περίπτωση καθυστερημένης προσέλευσης, έχουμε το δικαίωμα να μην παρέχουμε το όχημα.

Ναι, ωστόσο ισχύει ειδική χρέωση παραλαβής και παράδοσης εκτός ωρών εργασίας η οποία αναφέρεται κατά τη διαδικασία κράτησης. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τις ώρες εργασίας κάθε γραφείου στην ενότητα «Επικοινωνία».

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »