ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσεις την Λέσβο, το μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου και το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, είναι να κάνεις κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Μυτιλήνη από την Carwiz!

Με 70 χλμ μήκος και 45 χλμ πλάτος, η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Λέσβο είναι ο πιο ασφαλής και βολικός τρόπος να την εξερευνήσεις. Ανακάλυψε τον Μόλυβο και το Πλωμάρι, αλλά και τα δεκάδες γραφικά χωριά, οδηγώντας με ένα ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο της Carwiz!

Αν ψάχνεις για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Μυτιλήνη σε ασυναγώνιστες τιμές, επικοινώνησε άμεσα με την Carwiz. Η τεχνική μας υποστήριξη θα είναι δίπλα σου πριν την ενοικίαση, κατά τη διάρκεια και στην παράδοση του αυτοκινήτου, ώστε να σου λύσει όποιες απορίες ή θέματα προκύψουν.

Αν κάνεις ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Λέσβου μπορείς να το παραλάβεις φτάνοντας και να το παραδώσεις κατά την αναχώρηση.

Για σένα που απολαμβάνεις το ακτοπλοϊκό ταξίδι, μόλις φτάσεις στο λιμάνι της Μυτιλήνης, η ενοικίαση αυτοκινήτου θα σε διευκολύνει, ώστε να μην μείνεις στιγμή χωρίς μεταφορικό μέσο.

Αν βρίσκεσαι στη Βόρεια Ελλάδα, μπορείς να κάνεις ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη από την Carwiz και να πάρεις το πλοίο προς Λέσβο, από το λιμάνι της πόλης. Φτάνοντας στο νησί, θα είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την εξερεύνηση της περιοχής. 

Έχεις βέβαια και τη δυνατότητα να κάνεις ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα και να παραδώσεις το όχημά σου, όταν επιστρέψεις σε έναν από τους σταθμούς εξυπηρέτησης της Carwiz στην Αττική.

Προχώρησε εύκολα και γρήγορα με την κράτησή σου online, τσέκαρε όλες τις επιλογές σου και απόλαυσε τις διαδρομές σου με την ασφάλεια και την αξιοπιστία της Carwiz.

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »