ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Carwiz Greece ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση της, υπό την αιγίδα της Carwiz International, το 2018 με μόνο τρία καταστήματα. Μέχρι σήμερα, το franchise που ανήκει στον Όμιλο Gelasakis κατάφερε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του όχι μόνο μέσω του δικού του δικτύου αλλά και μέσω συμφωνιών sub-franchise σε δώδεκα τοποθεσίες σε όλη τη χώρα - από την Αθήνα στην Κρήτη, τη Ζάκυνθο, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και τον Πειραιά. Διαβάστε περισσότερα
ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το όνομα CARWIZ, στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτου, αποτελεί εγγύηση για μια premium, αλλά προσιτή εξυπηρέτηση.

Το όνομά μας αντιπροσωπεύει την βασική μας υπηρεσία, αλλά επίσης δίνει μια εικόνα για τις γνώσεις, τη δημιουργικότητα και την εμπειρία μας.

  • Βασική δραστηριότητα
    Η βασική μας δραστηριότητα είναι οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες μισθώσεις σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων, από μικρά αυτοκίνητα έως πολυτελή μοντέλα και van..
  • Βασική προτεραιότητα
    Προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, με σκοπό τη δημιουργία μιας ισχυρής και πιστής επαγγελματικής σχέσης, μέσω της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών. (Ποιότητα, σεβασμός, καινοτομία, ακεραιότητα, ομαδική εργασία, πάθος, επαγγελματισμός!)
  • Γιατί Carwiz
    Επειδή έχουμε τη γνώση και την εμπειρία, γιατί το προσωπικό μας είναι επαγγελματίες και εξυπηρετούν με ευγένεια και επειδή στοχεύουμε να είμαστε η καλύτερη επιλογή για τους πελάτες μας.

Παρέχουμε στους πελάτες μας, ανεξάρτητα εάν αφορά ψυχαγωγία ή επαγγελματική μίσθωση, την επιλογή και την ευκαιρία για ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές, ειδικά σε σχέση με την ποιότητα εξυπηρέτησης. Κάθε στοιχείο της δομής μας, εστιάζεται στην παροχή της απαραίτητης εκπαίδευσης και της συνεχούς υποστήριξης και συμβουλών, παρέχοντας σε κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης το χρόνο να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της τοπικής αγοράς του.

Επικεντρωνόμαστε σε μια στενή σχέση συνεργασίας που βασίζεται στην καλή συνεργασία και ξεπερνά τα υπάρχοντα συστήματα franchise. Μαζί αξιοποιούμε τις νέες δυνατότητες της αγοράς και σας καθοδηγούμε επιτυχημένα εν μέσω του ολοένα αυξανόμενου ανταγωνισμού.

Οι ατομικές σας δυνάμεις και η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις διεθνείς συνεργασίες  μας, διασφαλίζουν μια αειφόρο και υγιή ανάπτυξη της CARWIZ rent a car.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »