ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣTΟ ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κέρκυρα από την Carwiz είναι ακριβώς αυτό, που χρειάζεσαι, για να απολαύσεις το πανέμορφο νησί από άκρη σε άκρη.

Έχεις την επιλογή να κάνεις ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι Κέρκυρας, στο αεροδρόμιο και στο Μπαρμπάτι.

Για να εξερευνήσεις το ανατολικό κομμάτι της Κέρκυρας, που συνδυάζει και βουνό και θάλασσα αλλά και εύκολη πρόσβαση παντού, επίλεξε την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μπαρμπάτι.

Η παραλία θα σε μαγέψει και πιθανότατα δεν θα θέλεις να φύγεις από εκεί. Γιατί να θέλεις άλλωστε; Η περιοχή συνδυάζει, όλα όσα χρειάζεσαι και όλες τις ανέσεις ενός ταξιδιωτικού προορισμού, όπως κρυστάλλινα νερά, πράσινο, θαλάσσιες δραστηριότητες και πολύ καλό φαγητό.

Μόλις 20 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας, το Μπαρμπάτι είναι μία πολύ καλή επιλογή για σένα, που θέλεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις διακοπές σου. Εδώ θα βρεις επισκέπτες όλων των ηλικιών. Κάνε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μπαρμπάτι και από εκεί θα μπορείς να μετακινηθείς μέσω του παράκτιου δρόμου, τόσο προς την πόλη όσο και όπου αλλού επιθυμείς.

Ανακάλυψε όλες τις δυνατότητες της Carwiz σχετικά με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κέρκυρα, όπως και σε όλες τις μεγάλες πόλεις και τα νησιά της χώρας.
Η διαδικασία της on line κράτησης είναι παιχνίδι ενώ, σε περίπτωση που χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια, έχεις ανά πάσα στιγμή στη διάθεση σου την τεχνική υποστήριξη της Carwiz.

Μπες τώρα στο site και συμπλήρωσε τη φόρμα για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, επίλεξε ένα άνετο mini-van ή ένα μικρό και ευέλικτο όχημα.

Η πρόσβαση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από όπου θα πάρεις το πλοίο για Κέρκυρα, είναι πλέον εύκολη μέσω της Εγνατίας Οδού. Δες όλες τις επιλογές σου για ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τη Θεσσαλονίκη, προχώρα στην κράτηση σου και αφού παραλάβεις το όχημα σου, σε λιγότερο από τρεισήμισι ώρες θα είσαι στο λιμάνι.

Με την ίδια ευκολία γίνονται και οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα, όπου μπορείς εσύ να επιλέξεις από ποιο σημείο θα παραλάβεις το όχημα και σε ποιο σημείο θα το παραδώσεις.

Αν θέλεις να αποφύγεις τη διαδρομή μέχρι την Ηγουμενίτσα, ταξίδεψε με αεροπλάνο και έχοντας προχωρήσει σε ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, θα το βρεις να σε περιμένει, μόλις πατήσεις το πόδι σου στο νησί.

Εσύ κανόνισε το ταξίδι και άσε την Carwiz να φροντίσει για την ασφαλή και άνετη μετακίνηση σου.

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »