Welcome to Hersonissos!

Welcome to Hersonissos!

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

Rent a car Hersonissos Downtown!

Ήσυχες και όμορφες αμμώδεις παραλίες, καθώς και αρχαία ερείπια, συνεχίζουν να προσελκύουν τουρίστες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Χερσόνησο! Το πρώην ρωμαϊκό λιμάνι στο νησί της Κρήτης είναι πλέον ένας ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές, μόλις 25 χιλιόμετρα μακριά από το Ηράκλειο.

Η Χερσόνησος έχει όλα όσα χρειάζεστε για υπέροχες διακοπές: είναι η ιδανική τοποθεσία με καθαρές αμμώδεις παραλίες και υδάτινα πάρκα.Η νυχτερινή ζωή εκεί δεν θα σας απογοητεύσει, καθώς η πόλη είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός με πολλά καφέ, εστιατόρια και μπαρ.Αξίζει επίσης να  επισκεφθείτε τους τοπικούς αρχαιολογικούς χώρους και το  παραδοσιακό μουσείο όπου απεικονίζεται το πώς ζούσαν οι Κρήτες στο παρελθόν .

Μια αρχαία μέθοδος παρασκευής ελαιολάδου και κρασιού, καθώς και εργαστήρια αγγειοπλαστικής και κεντητικής, είναι μεταξύ των εκθεμάτων.Η Χερσόνησος είναι ο ιδανικός συνδυασμός χαλάρωσης και καλοκαιρινών δραστηριοτήτων για να κάνετε το ταξίδι σας αξέχαστο!

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »