Η Σαντορίνη φόρεσε τα χρώματα της Carwiz!

Σε εορταστικό κλίμα έγιναν τα εγκαίνια του νέου σταθμού εξυπηρέτησης της Carwiz Ελλάδας στη Σαντορίνη.
Η Σαντορίνη φόρεσε τα χρώματα της Carwiz!

Με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η Carwiz Ελλάδας έντυσε στα χρώματά της το νησί της Σαντορίνης.

Σε εορταστικό κλίμα έγιναν τα εγκαίνια του νέου σταθμού εξυπηρέτησης της Carwiz Ελλάδας στη Σαντορίνη. Το σημαντικό αυτό νέο εγχείρημα έρχεται να συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ενώ παράλληλα, ανοίγει νέους δρόμους για πιο εύκολες και άνετες ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε ακόμη περισσότερα σημεία στην Ελλάδα.

Στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων βρέθηκε ο κ. Αντώνης Γελασάκης, CEO Travel & Hospitality Divisions του Ομίλου μας, και ο κ. Krešimir Dobrilović, CEO & Founder της Carwiz International, οι οποίοι μαζί με εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες έδωσαν το έναυσμα για νέες εμπειρίες.

Πλέον, οι μετακινήσεις στη Σαντορίνη γίνονται ακόμα πιο εύκολες με τα ενοικιαζόμενα οχήματα της Carwiz. Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας τον νέο σταθμό εξυπηρέτησης στη Σαντορίνη και πείτε HELLO σε νέες περιπέτειες.

Santorini new branch grand opening 

Santorini new branch brokers

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »