Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

Rent a car Rethymno!

Το Ρέθυμνο βρίσκεται στην Κρήτη, σε μια περιοχή πλούσια σε αρχαία ιστορία, κοντά στο κέντρο του πρώην Μινωικού πολιτισμού. Αυτή η πόλη, με 40.000 κατοίκους, θα σας συνεπάρει με την πρώτη ματιά. Πέτρινες σκάλες, στενά δρομάκια και ένα μικρό ενετικό λιμάνι είναι μερικά μόνο από τα απομεινάρια των διαφόρων πολιτισμών που πέρασαν από το Ρέθυμνο σε όλη του την ιστορία. Μαζί με τη μυρωδάτη θάλασσα και τα κύματα, δημιουργείται μια μοναδική ατμόσφαιρα σε αυτή την πολύχρωμη πόλη ,που αξίζει να τη  βιώσετε.  

Η πόλη ήταν κάποτε υπό Ελληνική,Ρωμαϊκή,Βενετική, Οθωμανική και Βυζαντινή κυριαρχία, γι' αυτό η αρχιτεκτονική και η εμφάνιση της ,είναι πραγματικά μοναδικές και αντικατοπτρίζουν τα ιστορικά στάδια της πόλης και του νησιού.Η Φορτέτζα, ένα βενετσιάνικο φρούριο, είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα φρούρια της Κρήτης, καθώς άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Τζαμί Νεράτζε, η Μεγάλη Πύλη ή Πόρτα Γκούρα, η Αγορά Ριμόντι και το Ενετικό λιμάνi Περίστυλος Στοά. 

 Εκτός από πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα, ένας μεγάλος λόγος για να επισκεφτείτε το Ρέθυμνο είναι αναμφίβολα η παραδοσιακή κρητική κουζίνα, που δεν θα χορτάσετε, ιδιαίτερα το ελαιόλαδο και η αναπόφευκτη ρακή!

Τα λέμε στο Ρέθυμνο!

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »