SAVE THE DATE: Η CARWIZ στην WTM στο Λονδίνο!

Η έκθεση WTM στο Λονδίνο παρουσιάζει τάσεις, προκλήσεις και καινοτομίες κάθε χρόνο, συγκεντρώνοντας σημαντικά μέλη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας!
SAVE THE DATE: Η CARWIZ στην WTM στο Λονδίνο!

Η World Travel Market (WTM) London έχει οργανωθεί ως ένα υβριδικό γεγονός, το οποίο λαμβάνει χώρα στο ExCel London 1-3 Νοεμβρίου, με το WTM London Virtual να πραγματοποιείται μία εβδομάδα αργότερα, στις 8 και 9 Νοεμβρίου. Αυτή η σημαντικά εκδήλωση θα συγκεντρώσει σημαντικά μέλη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, σηματοδοτώντας μία από τις πρώτες μεγάλες διεθνείς ταξιδιωτικές εκδηλώσεις του έτους.

Το WTM London 2021 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την ταξιδιωτική βιομηχανία, ενώνοντας και συνδέοντας ολόκληρη τη βιομηχανία!

Μια μοναδική στο είδος της εκδήλωση που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε καινοτόμες επιχειρηματικές ευκαιρίες ενώ παράλληλα μαθαίνετε για το μέλλον των ταξιδίων.

Η CARWIZ  rent a car θα είναι ένας από τους 5.000 εκθέτες από 182 χώρες! Σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε στον κόσμο την εταιρεία Carwiz, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για το επιτυχημένο επιχειρηματικό μας μοντέλο, που λειτουργεί σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η WTM στο Λονδίνο συγκεντρώνει πάνω από 50.000 εργοδότες, εκθέτες, πελάτες, επισκέπτες, διάφορα μέσα ενημέρωσης και ηγέτες της βιομηχανίας ενοικίασης αυτοκινήτων. Φέτος, η CARWIZ Greece θα έχει κατάστημα στην τοποθεσία International Hub περίπτερο TP218. Μέσα στον εκθεσιακό μας χώρο, θα μπορείτε να δείτε τις νέες οπτικές και δημιουργικές λύσεις, συζητώντας, ολοκληρώνοντας τις επιχειρηματικές συμφωνίες, κάνοντας νέες γνωριμίες και μαθαίνοντας για το επιτυχημένο μοντέλο franchise!

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »