ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΗΜΗ 40η WTM ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου θα παρουσιάσουμε, το επιτυχημένο επιχειρησιακό μοντέλο του δικτύου franchise μας, σε μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στον κλάδο των ταξιδιών.
ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΗΜΗ 40η WTM ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η CARWIZ rent a car θα παρουσιαστεί ανάμεσα σε περισσότερους από 5000 άλλους συμμετέχοντες, σε διάσημη εκδήλωση στο Λονδίνο.

Στη WTM, την κορυφαία εκδήλωση στο χώρο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, θα συστηθούμε στον κόσμο με το εμπορικό σήμα της Carwiz, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το επιτυχημένο μας επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο έχει ήδη υιοθετηθεί από τους franchise συνεργάτες μας στη Σερβία, την Ελλάδα, τη Λετονία, την Τουρκία, την Αλβανία, το Μαρόκο, τον Άγιος Μαρτίνο, την Ισλανδία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Εκτός από τη νέα δημιουργική λύση, μέσα στον ευρύχωρο εκθεσιακό χώρο των 33 μ2, οι επισκέπτες και οι καλεσμένοι μας θα μπορούν να απολαύσουν την προβολή της νέας οπτικής λύσης που συνοδεύει την προσφορά των επιχειρήσεων μας, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν επιχειρηματικές συμφωνίες, νέες γνωριμίες , και το σημαντικότερο, να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το επιχειρηματικό μοντέλο franchise.


Την διάσημη παγκόσμια ταξιδιωτική αγορά (World Travel Market), επισκέπτονται πάνω από 50.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, συνεργάτες και μέσα μαζικής ενημέρωσης κάθε χρόνο, ενώ φέτος περιμένουμε την άφιξή σας σε μια νέα θέση, το CR359, μαζί με τους 11 συνεργάτες franchise μας και την αφθονία του νέου περιεχομένου.


Μάθετε περισσότερα για την αγορά εδώ.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »