Η Carwiz Greece επεκτείνεται σε περισσότερες από 20 τοποθεσίες

Η Carwiz Greece παρουσιάζει τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Ζάκυνθο και πολλές άλλες ελκυστικές τοποθεσίες!
Αφού άνοιξε αρχικά γραφεία στην Άνδρο, την Κέρκυρα και την Ίο, και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της μέσω νέων γραφείων, συναντώντας και καλωσορίζοντας νέες τοποθεσίες, η Carwiz Ελλάδας συνεχίζει την επέκτασή της.  Το 2021, η Carwiz συνεχίζει τη διεθνή

Αφού άνοιξε αρχικά γραφεία στην Άνδρο, την Κέρκυρα και την Ίο, και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της μέσω νέων γραφείων, συναντώντας και καλωσορίζοντας νέες τοποθεσίες, η Carwiz Ελλάδας συνεχίζει την επέκτασή της.

Το 2021, η Carwiz συνεχίζει τη διεθνή δραστηριότητα σε 20 νέες τοποθεσίες και προσελκύει επισκέπτες σε γνωστά ελληνικά νησιά που προσφέρουν μαγευτικές παραλίες, γαστρονομικές εμπειρίες και όμορφη φυσική ομορφιά.

Η Carwiz δημιούργησε κατάστημα στο νησί της Ρόδου καθώς και στη χερσόνησο της Χαλκιδικής, ενώ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 όλα θα είναι έτοιμα για τους πρώτους επισκέπτες και την επόμενη σεζόν.

Κάνοντας αυτήν την επιχειρηματική κίνηση, ο Όμιλος Gelasakis (franchisee Carwiz Greece), επεκτείνει τις δραστηριότητές του μέσω συμβάσεων sub-franchise. Αναμένεται ότι η εταιρεία αυτή, μέρος του κροατικού δικτύου franchise Carwiz International, θα μπορούσε να φτάσει περίπου το 5% της ελληνικής αγοράς ενοικίασης.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που μετά από μόλις δύο χρόνια προετοιμασίας της αγοράς, καταφέραμε να ξεκινήσουμε μια επιχείρηση μέσω συμβολαίων sub-franchise στην Ελλάδα. Χάρη στην καλή συνεργασία και καθοδήγηση της Carwiz International, όλα σύντομα θα είναι έτοιμα για τους πρώτους πελάτες μας. ", είπε ο Αντώνιος Γελασάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Carwiz Ελλάδας.

Τόσο η περαιτέρω επέκταση των υπηρεσιών ενοικίασης όσο και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών είναι οι κύριοι στρατηγικοί στόχοι της Carwiz για το έτος 2021.

"Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ανάπτυξης και αβεβαιότητας που προκαλείται από την πανδημία, η αγορά ανοίγει ολοένα και περισσότερο σε νέες και σύγχρονες λύσεις, όπως και οι συνεργάτες μας, οι οποίοι βρήκαν νέους τρόπους και λύσεις για να επιβιώσουν στην αγορά, για τις οποίες είμαι εξαιρετικά περήφανος. ", προσθέτει ο Krešimir Dibrilović, ιδιοκτήτης της Carwiz rent a car και Carwiz International. 

Η Carwiz Greece είναι συνεργάτης από το 2018 και ταυτόχρονα ένας από τους πρώτους συνεργάτες της Carwiz. Τα τελευταία δύο χρόνια, οι Έλληνες συνεργάτες τους έχουν επεκτείνει την επιχείρηση από τις τρεις πρώτες τοποθεσίες σε έντεκα τοποθεσίες και στη συνέχεια ξεκίνησαν τη δεύτερη φάση, συμβόλαια sub-franchise με βάση το επιχειρηματικό μοντέλο της Κροατίας. Έτσι, η Carwiz International είναι η πρώτη Κροατική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που επέκτεινε επιτυχώς το franchise της ως «όλα σε ένα λύση».

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »