O Όμιλος Γελασάκη στο “EKO Acropolis Rally” 2022

Η CARWIZ ντύνει με τα χρώματά της, το Peugeot 208, με οδηγό τον Πασχάλη Χατζημάρκου μετέχοντας στο “EKO Acropolis Rally” 2022!
O Όμιλος Γελασάκη στο “EKO Acropolis Rally” 2022

Ο Όμιλος Γελασάκη, (Gelasakis Group of Companies) και ο κλάδος ενοικιάσεων αυτοκινήτων του, με την CARWIZ, “ντύνουν” με τα χρώματά τους, το Peugeot 208, με οδηγό τον Πασχάλη Χατζημάρκου μετέχοντας στο “EKO Acropolis Rally” 2022.

Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος Γελασάκη (Gelasakis Group of Companies), που αποτελεί τον Master Franchisee της CARWIZ για την Ελλάδα, στηρίζουν με χορηγία την παρουσία του Πασχάλη Χατζημάρκου με Peugeot 208 στην κατηγορία του εμβληματικού αγώνα, με τα δικίνητα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally 4.

“Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ο Όμιλος Γελασάκη (Gelasakis Group of Companies) μετέχει στον μεγαλύτερο αγώνα Ράλλυ, το "ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις" 2022, στηρίζοντας της συμμετοχή του Πασχάλη Χατζημάρκου με ένα Peugeot 208 ” αναφέρει σε δήλωσή του ο Ιωάννης Δασκαλάκης στέλεχος του κλάδου ενοικιάσεων αυτοκινήτων του Ομίλου Γελασάκη που προσθέτει:

“Ενδυναμώνουμε από την πλευρά μας, έναν ιστορικό θεσμό με εκατομμύρια φίλους σε όλον τον κόσμο, που αναδεικνύει τη μοναδική ομορφιά του Ελληνικού τοπίου. Ό Όμιλος Γελασάκη, με πολύχρονη παρουσία στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων - Rent a Car- αλλά και με διακριτό στίγμα στην ελληνική τουριστική βιομηχανία θεωρεί ότι ο πλέον δύσκολος και απαιτητικός αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA στέλνει ένα μοναδικό μήνυμα για την ανυπέρβλητη ομορφιά του ορεινού τοπίου της χώρας. Παράλληλα προσφέρει στους θεατές, που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον αγώνα, αλλά και στα εκατομμύρια των τηλεθεατών, εντυπωσιακές εικόνες από τις απαιτητικές ειδικές διαδρομές, αλλά και μια δυναμική και πολυδιάστατη εμπειρία με πρωταγωνιστή το μηχανοκίνητο σπορ.

Επιπλέον, με αιχμή το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ο Όμιλος Γελασάκη θεωρεί ότι με το “ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις” ανοίγεται μια ιδανική στιγμή για να αναδειχθεί και η σημασία της οδικής ασφάλειας στην καθημερινότητά μας. ‘Άλλωστε, η πορεία στο δρόμο, η σωστή οδήγηση αποτελούν δομικά στοιχεία πολιτισμού” σημειώνει ο κ. Δασκαλάκης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι εξαιρετική η όλη χρονική συγκυρία καθώς ο κ. Χατζημάρκος, μέχρι στιγμής προηγείται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάβασης με διαφορά από τον 2ο και εκτός απροόπτου θα βγει πρωταθλητής Ελλάδος.

Από την πλευρά του ο Πασχάλης Χατζημάρκος, σε δήλωσή του, υπογραμμίζει τη συνεισφορά του Ομίλου Γελασάκη στην προσπάθειά του στο πλέον εμβληματικό αγώνα ράλλυ. “Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που ο Όμιλος Γελασάκη με εμπιστεύτηκε ώστε μαζί να πορευτούμε σε μια μοναδική αυτοκινητιστική διαδρομή, σε σκληροτράχηλα βουνά και δύσκολους δρόμους. Αποδεικνύουμε ότι με συνέργειες όλα είναι εφικτά, κάτι που αποτελεί οδηγό τόσο για μας τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού,, όσο και για μια δυναμική επιχείρηση, όπως ο Όμιλος Γελασάκη, που πάντα στοχεύει στην κορυφή.”

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Γελασάκη (Gelasakis Group of Companies)

Ο Όμιλος Γελασάκη είναι ένας ιδιωτικός όμιλος εταιρειών που εδρεύει στην Ελλάδα και δρα επιχειρηματικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι δραστηριότητές του εστιάζονται σε τρεις κύριους τομείς, τον τουρισμό, τις ναυτικές υπηρεσίες και τη φιλοξενία, όντας αφοσιωμένος στην παροχή υψηλής ποιότητας, αξιόπιστων υπηρεσιών, με έμφαση, πάντα, στην αειφόρο επιχειρηματική ανάπτυξη. Το όραμα, μάλιστα, του Ομίλου για την επιτυχία αφορά την καλλιέργεια ενός επωφελούς εργασιακού περιβάλλοντος, την ανάπτυξη και εδραίωση ισχυρών επιχειρηματικών συνεργασιών και την υπεύθυνη επένδυση προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Η CARWIZ

H CARWIZ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων - Rent a Car - στον κόσμο με παρουσία σε 39 χώρες. Με όχημα την καινοτομία και την αξιοποίηση σύγχρονων καναλιών πωλήσεων καταγράφει εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Στην Ελλάδα, με αποκλειστικό συνεργάτη τον Όμιλο Γελασάκη ξεκίνησε την παρουσία της από το 2018, διαθέτοντας σταθμούς ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Ηράκλειο, Χανιά, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Ο Πασχάλης Χατζημάρκος

Ο Πασχάλης Χατζηµάρκος γεννήθηκε στη Νιγρίτα Σερρών το 1988. Η αγάπη του για τους αγώνες αυτοκινήτου ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία και µόλις στα 17 του, άρχισε να συµµετέχει σε ερασιτεχνικούς αγώνες καρτ. Από τότε, οι αγώνες αυτοκινήτου αποτελούν την αγαπηµένη ενασχόλησή του και το άθληµα που υπηρετεί µε σεβασµό αλλά και ζήλο έως και σήµερα.

Το 2021 συµµετείχε στους 4 αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Αναβάσεων, κατακτώντας τη 2η θέση στο σύνολο του. Επιπλέον, πραγµατοποίησε την πρώτη του εµφάνιση σε αγώνα Gravel Rally (xώµατος), έναν αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος, που διεξήχθη στην Κόρινθο και εντυπωσίασε µε την απόδοση του, κατακτώντας και εκεί τη 2η θέση. Προς τα τέλη του ίδιου έτους συµµετείχε σε έναν ακόµη αγώνα αυτοκινήτων Tarmac Rally (ασφάλτου) οδηγώντας ένα εργοστασιακό αγωνιστικό αυτοκίνητο Peugeot Rally 4, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία του (εµπροσθοκίνητα) µε µεγάλη διαφορά χρόνου από τον 2ο, ενώ στη γενική κατηγορία (τετρακίνητα) κατετάγη 3ος.

Το “EKO Acropolis Rally” 2022

Το “ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις” 2022 θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 11 Σεπτεµβρίου, και θα καλύπτεται από δηµοσιογράφους, φωτογράφους, ρεπόρτερ και πολυάριθµες κάµερες από όλο τον κόσµο και θα µεταδίδεται ζωντανά σε 92 χώρες, αλλά και µέσω διαδικτύου. Είναι ένας αγώνας που σε τελευταία έρευνα που έγινε έχει απήχηση σε 75 εκατοµµύρια τηλεθεατές παγκοσµίως. Αυτό τον Σεπτέμβριο το “EKO Acropolis Rally” διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »