ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟ

Η φροντίδα για την κοινότητά, είναι η προτεραιότητα μας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟ

Αγαπητοί πελάτες,

από τότε που ανοίξαμε για πρώτη φορά τις πόρτες μας στην Κροατία, και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο, η φροντίδα των πελατών μας και η δημιουργία εμπειριών ήταν πάντα η επιτακτική και κατευθυντήρια αρχή μας.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η ζωή μας άλλαξε δραστικά με πολλούς τρόπους, εξαιτίας της εξάπλωσης του Covid-19. Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και των ειδικών σε θέματα υγείας, κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να προστατεύσουμε την υγεία των εργαζομένων, των πελατών μας και όλων των πολιτών σε όλες τις χώρες franchise μας.

Ταυτόχρονα, η επιθυμία μας είναι να παρέχουμε ασφαλή ταξίδια και απολύτως απολυμασμένα οχήματα για να ξεπεράσουμε τις καθημερινές προκλήσεις που προκαλεί ο Covid-19.

Μετά από προσεκτική εξέταση της κατάστασης, κάναμε τη δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση, πρώτα απ 'όλα, για την υγεία των εργαζομένων και των πελατών μας, αλλά και για την υγεία όλων, να είμαστε σε επιφυλακή σε όλα τα γραφεία μας. Άλλα μέλη της ομάδας Carwiz που φροντίζουν να προσφέρουμε πλήρη καθημερινή εξυπηρέτηση, εργάζονται από το σπίτι, από τις 17 Μαρτίου έως την επόμενη ειδοποίηση.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά, 24 ώρες, μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω e-mail στο info@carwiz.gr ή τηλεφωνώντας στο κέντρο κράτησής μας.

Θα συνεχίσουμε να σας ειδοποιούμε για τις δραστηριότητές μας και για όποια νέα μέτρα ληφθούν, σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και τις συστάσεις των αρμόδιων υπουργείων.

Εκ μέρους της οικογένειας Carwiz, παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες και φροντίστε για την υγεία σας.

Η ομάδα Carwiz

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »