ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;

Προσφέρουμε ένα δυναμικό όνομα, ένα έτοιμο πακέτο, ένα πρόγραμμα διαχείρισης κρατήσεων, εμφάνιση στην ιστοσελίδα μας και προωθητικό υλικό, εξειδικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης, δικαιώματα υπο-δικαιοχρήσης, πρόσβαση στους brokers, πρόσβαση σε πελατεία μέσω του δικτύου της Carwiz, συμβουλευτική υποστήριξη δια ζώσης, υποστήριξη κατά την έναρξη και άλλα. Διαβάστε περισσότερα
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;

Λειτουργική - επιχειρησιακή υποστήριξη

Θα σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε όλες τις επιχειρησιακές και στρατηγικές πτυχές της επιχείρησής σας, με βοήθεια και καθοδήγηση όταν και όποτε απαιτείται.

Ο κάθε σταθμός παρακολουθείται ξεχωριστά, καταγράφοντας σημαντικά επιχειρησιακά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του στόλου, του ενεργού και ανενεργού χρόνου των οχημάτων, των διάφορων πηγών κρατήσεων και των εσόδων.

Υποστήριξη τιμολόγησης

Θα σας υποστηρίξουμε στις αρχικές ρυθμίσεις τιμολόγησης για την περιοχή σας και για όλες τις πηγές κρατήσεων της CARWIZ.

Επίσης, θα σας καθοδηγούμε στο πώς να έχετε ανταγωνιστικές τιμές, για να διασφαλίζεται ότι η τιμολογιακή πολιτική σας προσαρμόζεται συνεχώς σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα έσοδα και την κερδοφορία σας.

Συστήματα μάρκετινγκ & πληροφορικής

Τα ισχυρά συστήματα επικοινωνίας και υποστήριξης αποτελούν τα κύρια πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής στρατηγικής της CARWIZ.

Διαθέτουμε ένα διαδικτυακό λογισμικό ενοικίασης - Renteon - το οποίο είναι το εργαλείο διαχείρισης που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο της καθημερινής λειτουργίας, της χρήσης του στόλου, της διαχείρισης των τιμών σας, των δεδομένων των πελατών και της δημιουργίας συμβολαίων ενοικίασης και παραστατικών.

Στοιχεία της Carwiz

Το επικοινωνιακό πρότυπο μας αποτελείται από πέντε αλληλοεπικαλυπτόμενα στοιχεία:

  • Εμπορικό σήμα
  • Εικόνα εμπορικού σήματος
  • Εμπειρίες CARWIZ
  • CARWIZ Avatars
  • Γραφικά πρότυπα

 

Tα παραπάνω αποτελούν μια γραμμή για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου ονόματος.

Ιστοσελίδα

Ο ιστότοπός μας έχει δημιουργηθεί για ταχύτητα και προσφέρει μια εμπειρία που δεν έχει αντίπαλο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες εκ των προτέρων, ώστε να τους διευκολύνουμε να επιλέξουν σωστά.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »