Η Carwiz Greece του Ομίλου Γελασάκη στο κορυφαίο τουριστικό event διεθνώς

Οι επαγγελματίες του χώρου συναντιούνται στην WTM για να μοιραστούν πληροφορίες, σχετικά με το πως οι κορυφαίες εταιρείες αναδιαμορφώνουν τις επιχειρήσεις τους. Σε αυτό το πλαίσιο, το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο περίπτερο της Carwiz Greece ήταν ιδιαιτέρως αυξημένο.
Η Carwiz Greece του Ομίλου Γελασάκη στο κορυφαίο τουριστικό event διεθνώς

Ο Όμιλος Γελασάκη έδωσε και φέτος το παρών στην Έκθεση World Travel Market, που έλαβε χώρα στο Λονδίνο από 07 έως 09/11/22.

Η Carwiz Greece το νέο επιχειρηματικό μοντέλο στην ενοικίαση αυτοκινήτου, που έχει εισάγει στην ελληνική αγορά ο Όμιλος Γελασάκη, ήταν ένας από τους 5.000 εκθέτες. Το ενδιαφέρον δε, των επισκεπτών στο περίπτερο της Carwiz Greece ήταν ιδιαιτέρως αυξημένο και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε ιδέες με τους καλύτερους στον χώρο.

Carwiz Greece Team

Ο κ. Αντώνης Γελασάκης, CEO Travel & Hospitality Divisions του Ομίλου μας, μαζί με τον Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου της Carwiz Greece, κ. Γιάννη Δασκαλάκη και τον Εμπορικό της Διευθυντή, κ. Αντώνη Ζώτο, παρευρέθησαν στην WTM και παρακολουθήσαν τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία του τουρισμού.

Mr. Antonis Gelasakis at Carwiz stand

Η World Travel Market London είναι η κορυφαία διεθνής ταξιδιωτική εκδήλωση στην αγορά για επαγγελματίες του εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού. Οι επαγγελματίες του χώρου συναντιούνται για να συνδεθούν και να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με το πως οι κορυφαίες εταιρείες αναδιαμορφώνουν τις επιχειρήσεις τους, τα συστήματά τους και τα δεδομένα τους, ώστε να προσφέρουν κορυφαία προϊόντα.

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »