Η Carwiz Greece στο World Travel Market του Λονδίνου 2022

Το WTM στο Λονδίνο παρουσιάζει κάθε χρόνο τάσεις, προκλήσεις και καινοτομίες, συγκεντρώνοντας βασικά μέλη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας!
Η Carwiz Greece στο World Travel Market του Λονδίνου 2022

Το World Travel Market (WTM) του Λονδίνου διοργανώνεται ως μια καινοτόμα εκδήλωση, η οποία λαμβάνει χώρα στο Excel London φέτος από τις 7 έως και τις 9 Νοεμβρίου. Αυτή η σημαντική εκδήλωση συγκεντρώνει βασικά μέλη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, σηματοδοτώντας μια από τις πρώτες μεγάλες διεθνείς ταξιδιωτικές εκδηλώσεις του έτους.

Το WTM London 2022 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την ταξιδιωτική βιομηχανία, επανενώνοντας και συνδέοντας ολόκληρο τον κλάδο!

Μια μοναδική εκδήλωση που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε καινοτόμες επιχειρηματικές ευκαιρίες ενώ παράλληλα μαθαίνετε για το μέλλον των ταξιδιών.

Η Carwiz rent a car και η Carwiz Greece θα είναι ένας από τους 5.000 εκθέτες από 182 χώρες! Βασικός στόχος της συμμετοχής είναι η παρουσίαση και φέτος της Carwiz στον κόσμο, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για το επιτυχημένο επιχειρηματικό μας μοντέλο, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το WTM στο Λονδίνο συγκεντρώνει πάνω από 50.000 εργοδότες, εκθέτες, πελάτες, επισκέπτες, διάφορα μέσα ενημέρωσης και ηγέτες του κλάδου ενοικίασης αυτοκινήτων. Φέτος, η Carwiz διαθέτει περίπτερο στην έκθεση International Hub με αριθμό IH155 με συνεργάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο. Μέσα στον εκθεσιακό μας χώρο, θα μπορείτε να δείτε τις νέες οπτικές και δημιουργικές μας λύσεις ενώ μπορείτε να συζητήσετε νέες επιχειρηματικές ρυθμίσεις, να κάνετε νέες γνωριμίες και να ενημερωθείτε για το επιτυχημένο μοντέλο franchise μας!

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »