ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣTΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣTΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣTΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ

Αυτό ,το βορειότερο ελληνικό νησί, που περιβάλλεται από το Αιγαίο Πέλαγος, έχει όμορφες παραλίες, μονοπάτια πεζοπορίας και γοητευτικά ορεινά χωριά.

Η Θάσος, με το ομώνυμο λιμάνι της, γίνεται ραγδαία δημοφιλής ως τουριστικός προορισμός.

Το νησί είναι γνωστό για τα φυσικά του ιαματικά λουτρά από αρχαιοτάτων χρόνων, και είναι γνωστό μέχρι και σήμερα για το νόστιμο ελαιόλαδο και το μέλι του.

Το νέο μας γραφείο Carwiz βρίσκεται στη Θάσο, τη μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι του νησιού, γνωστό και ως Λιμένας Θάσου από τους ντόπιους. Δεδομένης της μικρής απόστασης μεταξύ του Λιμένα Θάσου και οποιουδήποτε άλλου σημείου του νησιού, μπορείτε να εξερευνήσετε ολόκληρο το νησί από εκεί.

Πολλά ενδιαφέροντα αρχαία ερείπια  βρίσκονται στον Λιμένα Θάσου.

Τα θεμέλια της αρχαίας ακρόπολης στο λόφο με τα ερείπια των ναών της Αθηνάς και του Απόλλωνα, καθώς και η αρχαία αγορά, το αρχαιολογικό μουσείο και το αρχαίο υπαίθριο θέατρο, που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα.

Η Θάσος είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν διακοπές μέσα στη φύση, χάρη στα πολλά ιστορικά αξιοθέατα, τις δραστηριότητες, το μεσογειακό της κλίμα, τις απίστευτα καθαρές παραλίες και θάλασσα της, και τις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας!

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »