Welcome to Chalkidiki

Welcome to Chalkidiki

Δημιουργία κράτησης

Διαφορετικό γραφείο επιστροφής
Έλεγξε ή διαμόρφωσε την κράτηση σου

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χαλκιδική

Καλώς ήλθατε στη Χαλκιδική!

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά σημεία διακοπών, μπορείτε τώρα να βρείτε το γραφείο της Carwiz και να εξερευνήσετε ολόκληρη την ακτή, μήκους 550 χιλιομέτρων, που περιβάλλεται από κρυστάλλινα νερά και όμορφα πεύκα.

Μην χάσετε το πάρκο Αριστοτέλη, που βρίσκεται 550μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Είναι ένα διαδραστικό μνημείο αφιερωμένο στον Αριστοτέλη, το οποίο προσφέρει πολλή διασκέδαση.

Αν θέλετε μια μοναδική εμπειρία, κατευθυνθείτε στο σπήλαιο Πετραλώνων που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης. Εκεί έχουν βρεθεί απολιθώματα από αρκούδες, πάνθηρες, ελέφαντες και άλλα ζώα!

Αν θέλετε απόλυτη ηρεμία, μπορείτε να την βρείτε στο Όρος Χολομώντας, το οποίο συνδυάζει πλούσια χλωρίδα και καθαρό και φυσικό περιβάλλον.

Αν αναζητάτε γαλήνη, αλλά δεν είστε ο τύπος της πεζοπορίας, θα απολαύσετε την όμορφη φύση της Αρναίας. Είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά με σημαντική παραδοσιακή κληρονομιά. Σας προτείνουμε επίσης μια επίσκεψη στο μουσείο ιστορίας και στον ναό του Αγίου Στεφάνου.

Όπου κι αν πάτε, επιλέξτε ασφαλή και ολοκαίνουργια οχήματα Carwiz, τα οποία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες εμπειρίες στο Χαλκίδι. Τα λέμε εκεί!

Επικοινωνία

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »